A.L.I. Verhuizingen, w partner voor verhuizingen in Turnhout

A.L.I. Verhuizingen is de geknipte partner voor al uw verhuizingen in Turnhout. Zijn ervaren verhuizers leiden uw verhuizing zeven dagen in de week in goede banen, die zich in verschillende Vlaamse steden ter uwer beschikking stellen!

Verhuizingen

Hebt u een nieuwe woning gekocht en plant u in de nabije toekomst uw spullen van de ene woonst naar de andere te verhuizen? Schakel dan een ervaren en professioneel team van verhuizers in om uw verhuis van begin tot einde goed te laten verlopen. A.L.I. Verhuizingen beschikt over de nodige manschappen die u met tal van verhuismateriaal van punt A naar B brengen.

Ladderliften

Ladderliften zijn bij een verhuis vaak een absolute aanrader. Stelt uw huis of bedrijf u bijvoorbeeld voor bepaalde verhuisproblemen, zoals te smalle trappen, te kleine binnenliften of andere hinderpalen? Geen probleem voor A.L.I. Verhuizingen! Wij beschikken namelijk over ladderliften die tot maar liefst de achtste verdieping reiken, uiteraard met de nodige assistentie.

Transport

A.L.I. Verhuizingen beschikt over enerzijds vrachtwagens en bestelwagens met een open laadbak, die zich lenen tot het vervoer van staal en anderzijds over vrachtwagens met een gesloten laadbak, die goed werk leveren met betrekking tot het verhuizen van meubelstukken. Hebt u nood aan ้้n van beide? Geen probleem, wij zorgen voor een probleemloos transport!
Specialiteiten

Verhuizingen in Turnhout: ervaren partner

A.L.I. Verhuizingen heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de sector. Verhuizingen in Turnhout hebben voor hen dus geen verrassingen meer! Onze deskundige medewerkers leiden uw verhuis keer op keer in goede banen. Of u nu particulier of bedrijfsverantwoordelijke bent, u kan gerust zijn: uw bezittingen worden met de grootste zorg van het ene gebouw naar het andere getransporteerd. Hierbij garanderen we dat uw spullen geen beschadiging oplopen en dat we ze met de grootste aandacht plaatsen naar wens.Bovendien is A.L.I. Verhuizingen ook in een heleboel regio’s beschikbaar. Vanuit welke stad of welk dorp verhuist u? En naar waar? Het antwoord op deze vragen vormt voor ons geen probleem! In heel de provincie Antwerpen is A.L.I. Verhuizingen namelijk de voordeligste – en snelste – partner voor verhuizingen, want we hebben bijvoorbeeldfilialen in zowel Turnhout, Herentals, Antwerpen, Leuven, Hasselt, ...

Verhuizingen in Turnhout: troeven genoeg

A.L.I. Verhuizingen heeft heel wat troeven in huis om al uw verhuizingen in Turnhout optimaal te laten verlopen. Zo geniet u bij ons van:
• vrijblijvende offerte
• Steeds bereikbaar
• stiptheidsgarantie
• meer dan vijftien jaar verhuiservaring
• de grootste zorg voor uw goederen

Verder staan we u ook graag bij met raad en daad op maat van uw wensen en behoeften. Verhuist u zelf? Dan lichten onze medewerkers graag enkele tips voor u toe via mail of telefoon. Zo zullen ze u bijvoorbeeld onze sterke verhuisdozen aanraden, die vervaardigd is uit dubbelwandig karton om al uw zware spullen in op te bergen. Ideaal om uw bezittingen heelhuids van de ene plek naar de andere te brengen!

Meer weten over onze diensten, beschikbaarheid of werking? Geen probleem. U kan steeds verdere informatie vragen via het telefoonnummer +32 14214683 of via het e-mailadres info@alitransport.be. Uw expert in verhuizingen in Turnhout staat steevast voor u klaar met een antwoord op maat. Tot binnenkort!
© 2015-2017 A.L.I. transport - verhuizingen
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
A.L.I. transport - verhuizingen
Atealaan 4
2200 Herentals
Tel.: +32 14214683
GSM: +32 478518851
Fax: +32 14233138
Contacteer ons